15 juli TRY-OUT met Orkest en Cantabilé


15 Juli TRY-OUT orkest en optreden vrouwenkoor Cantabilé uit Denekamp

Het Harmonieorkest van Muziekvereniging Apollo neemt op zondag 9 december a.s. deel aan het Concertconcours in het muziekcentrum in Enschede. Het concours wordt georganiseerd door de Overijssels Bond van Muziekverenigingen. Meer informatie hierover volgt op een later tijdstip.

Op zondagmiddag 15 juli heeft u de unieke mogelijkheid aanwezig te zijn bij de try-out van de concoursstukken. Dit zal plaatsvinden in De Reggehof om 15:00 uur.

Apollo speelt ‘The Armenian Dances’ van Alfred Reed, een stuk gebaseerd op Armeense volksliedjes. Daarnaast wordt ‘Ghost Train’ van Eric Whitacre uitgevoerd. In deze compositie neemt Apollo u mee in een bovennatuurlijke spooktrein, die door verlaten stadjes en lege canyons brult. Met op de achtergrond sfeerverhogende beelden.

Vrouwenkoor Cantabilé bestaat ruim 30 jaar, staat normaliter onder gedreven leiding van dirigent Herman Koops en wordt vandaag gedirigeerd door pianist, muziekdocent en dirigent Sander Fox.

Vrouwenkoor Cantabilé brengt een ‘light edition’ ten gehore; een gevarieerd programma van muziek van Andrwe Lloyd Webber tot gospel en delen uit het Adiemus van Karl Jenkins.

De toegang voor dit leuke, muzikale zondagmiddaguurtje is geheel gratis.

 


<< Nieuws