The Apollo BigBand


IMG_1597

The Apollo Bigband

The Apollo Bigband: een bigband van 21 enthousiaste muzikanten die vol vuur een gevarieerd repertoire semi-akoestisch presenteert. The Apollo Bigband heeft in haar 50-jarige bestaan nationale en internationale podia betreden en op vele gelegenheden gespeeld.

 

 

Veelzijdig muzikaal

Vanzelfsprekend speelt de band de fantastische bigbandmuziek van Sammy Nestico, Count Basie en Quincy Jones. Maar ook de klassiekers van Frank Sinatra, Cole Porter en Ray Charles komen voorbij. Naast deze bigbandklassiekers pakt The Apollo Bigband samen met haar twee vaste vocalisten uit met heerlijke popnummers van o.a.. Gloria Estefan, Michael Bublé en Robbie Williams.

Dus van jazz tot rock, van soul tot onvervalste blues en de pophits van vandaag: het veelzijdige en uitgebreide repertoire van The Apollo Bigband biedt een perfecte muzikale invulling voor elke gelegenheid.

Muziek op maat

Een sterke troef van de bigband is het ondersteunen op projectbasis van uiteenlopende evenementen: afstudeerprojecten van muziekstudenten, het begeleiden van artiesten en natuurlijk ons eigen jaarlijkse bigbandfestival op tweede paasdag in Goor. En ook staat het goede doel hoog bij ons in het vaandel.

Boek nu The Apollo Bigband live!

Niks is mooier dan een liveband met blazers, ritmesectie en zang! Wie eens lekker wil genieten van échte bigbandmuziek boekt The Apollo Bigband voor een onvergetelijke muzikale middag of avond voor uw galafeest, festival, bedrijfsfeest of pleinfeest. Of gewoon een avondje livemuziek voor uw gasten in de kroeg, theater of bij een receptie. Wilt u uw project live laten begeleiden door deze gezellige bigband, neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.


Voor meer informatie, vragen of boekingen:
Luc Notkamp
T::  06 – 20 07 99 87
M:: bigband@apollogoor.nl

IMG_3983 IMG_2512 BBF2015-ApolloBigband-003