Supporters


 

Welkom bij de Supportersclub!

Supportersclub logo blauwMuziekvereniging Apollo kent een groep enthousiaste supporters van Apollo. Zij hebben zich verenigd in Apollo’s Supportersclub en hebben als doel de binding binnen de vereniging te stimuleren. De Supportersclub maakt zich sterk door voor elke leeftijdsgroep binnen de vereniging verschillende activiteiten te organiseren.

Historie
De Supportersclub is in de jaren ’50 als Huisgenotenclub opgericht door de dames Aaftink, Snijders en Wolbers. Het doel was de vereniging bij speciale gebeurtenissen iets aan te kunnen bieden. Bijvoorbeeld een mars-concertnummer na het behalen van een 1e prijs op een concours. Ook speelde gezelligheid een grote rol. De echtgenoten zaten op het podium te musiceren; de dames zaten gezellig bij elkaar. Bij Café Kobes werden de ideeën uitgedacht.
De naam van de Huisgenotenclub is in 2006 veranderd in Supportersclub. Vooral om ook mensen buiten Apollo die de vereniging een warm hart toe dragen de kans te geven lid te worden.
Begin 2010 hebben er wat bestuurlijke veranderingen plaatsgevonden. Met een verjongd bestuur werd een nieuwe weg ingeslagen, met onder andere eigen plek op de website. Een nieuw begin!

Lid worden?
Voor slechts € 7,50 per jaar bent u supporter van Apollo! Download het aanmeldingsformulier en stuur dit ingevuld naar het secretariaat van Apollo’s Supportersclub.

Bestuur
Het bestuur van Apollo’s Supportersclub wordt gevormd door:
Marianne Barneveld, voorzitter
Dianne Fokke, secretaris
Truus Semmekrot, penningmeester
Tom van Otten, bestuurslid

Heeft u ideeën of suggesties? Schrijf het ons! supportersclub@apollogoor.nl

Supportersclub on Tour:
De Supportersclub zoekt Apollo op tijdens Festivals, Concoursen en uitstapjes. Met onze eigen boeren-tapas blijft Apollo op toon!