Steun het muzikale hart van Goor!


Steun het muzikale hart van Goor met uw bedrijf!

Sponsoren zijn erg belangrijk voor een vereniging als Apollo. Wij zijn blij met alle sponsoren die ons jaarlijks steunen met een financiële bijdrage. De Albert Sommer Stichting zorgt voor de werving van de benodigde financiële middelen voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten en uniformen. Mede door de inzet van de Albert Sommer Stichting en haar sponsoren is Apollo in staat haar instrumentarium en uniformen op een acceptabel peil te houden en te investeren in nieuw materiaal voor nieuwe aanwas.

Het bestuur van de Albert Sommer Stichting bestaat uit de volgende personen:

Cuno Wittrock (voorzitter), Ruben van den Burg (secretaris) ,
Marjan Drost (penningmeester), Henk Sprick (algemeen bestuurslid)

Sponsor worden? Vul dan onderstaand formulier in. Geïnteresseerden kunnen daarnaast ook terecht bij Cuno Wittrock (06-12 96 24 74) of Ruben van den Burg (06-20 59 24 12) en/of neem contact op via deze link.

Club van 100
Onze sponsoren zijn samengebracht in een Club van 100. Vanaf € 50,– per jaar bent u al sponsor van de club van 100. U draagt bij aan een goed instrumentarium en nette uniformen. Leden van de Club van 100 profiteren van kortingsacties rondom concerten tijdens jubileumjaren van Apollo.

Apollo Support

Voor minimaal 250 euro per jaar wordt u onderdeel van Apollo Support. Deelname aan Apollo Support geeft Apollo financiële ondersteuning en biedt deelnemers daarnaast zichtbaarheid met hun bedrijf, toegang tot concerten en een speciale sponsoravond met een uitdagende masterclass over muziek en leiderschap. Heeft u als bedrijf iets te vieren? In overleg kunt u gebruikmaken van een Apollo-onderdeel, bijvoorbeeld de Bigband, de Hofbloazers of de Reggestad Muzikanten.


Onderstaande gegevens a.u.b.. invullen:

  Ik wil graag sponsor worden van:

  Jaarsponsorbedrag*

  Bedrijfsnaam (optioneel)

  dhr/mevr

  Voornaam *

  Achternaam *

  Adres *

  Postcode *

  Plaats *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Website (optioneel)

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.