18 mei Apollo Goes Pop


100 JARIGE APOLLO GEEFT GRATIS SWINGEND JUBILEUMCONCERT OP 18 MEI

Jubilerend Apollo rijgt het ene hoogtepunt aan het andere. Na het succesvolle BigbandFestival staat alweer het volgende onderdeel van het jubileumprogramma op de rol: Op 18 mei wordt in de Reggehof een klein voorproefje op het Schoolfeest ingezet.

In de grote zaal gaan bijna alle stoelen aan de kant voor een swingend staconcert, waarbij onder het genot van een drankje van de bar in de zaal lekker kan worden meegezongen en gefeest met oude en nieuwe hits. Apollo gaat tijdens dit concert even terug in de tijd en zal in een soort bigbandopstelling op het podium een afwisselende show geven met medewerking van het Schoolfeestcombo. Naast klassiekers van Queen, Elvis en Gloria Estefan komen ook wat recentere hits van George Ezra en Davina Michelle voorbij. In de foyer is de expositie te zien ‘100 jaar Apollo in Woord en Beeld’ die door de expositiecommissie met veel zorg is samengesteld. Een eeuwfeest in het jubileumjaar is niet compleet zonder een gezellige afterparty. Na afloop van het concert heeft Apollo een DJ geregeld die in de foyer van de Reggehof de feeststemming nog even vasthoudt.

Er zijn in de zaal een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. De jubilerende vereniging doet graag iets terug voor de steun van de Goorse bevolking en heeft alles op alles gezet om dit concert gratis toegankelijk te maken. Mensen die Apollo een warm hart toe dragen worden van harte uitgenodigd een vrijwillige bijdrage te geven na afloop van het concert.

De zaal is vanaf 19:30 uur open. Aanvang concert: 20:00 uur.

Update: Eerder werd aangegeven dat kaarten afgehaald kunnen worden bij de Reggehof
maar dit is niet juist. U bent van harte welkom zonder kaart ! Vol=vol!

 


<< Nieuws