Apollo borrelt ook tijdens BigBand Festival


BigbandFestivalGoor_2016Op 2e Paasdag organiseert Stichting BigBand Festival Goor, in nauwe samenwerking met muziekvereniging Apollo en met ondersteuning van ondernemersvereniging Goor Collectief, voor de achtste keer het Goorse BigBand Festival. Gerenommeerde BigBands tonen hun kunnen vanaf verschillende podia in het centrum van Goor. Naast diverse optredens zijn er tal van andere leuke activiteiten.
Met een eigen stand én een stand waar met name kinderen een instrument kunnen uitproberen, is de PR van Apollo weer actief aanwezig op het BigBand Festival. Dit jaar in het teken van het thema van het Voorjaarsconcert van 10 april ‘Het borrelt bij Apollo’.

Om te onderstrepen dat het  borrelt bij Apollo worden er vanuit de PR-stand op het Horecaplein zakjes borrelnootjes verkocht. De opbrengst van deze verkoop komt geheel ten goede aan de jeugd van Apollo. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Guido Brandenbarg van AH Brandenbarg Goor.

Het BigBand Festival Goor is een interregionaal topevenement met internationale allure en dé invulling voor een mooie afsluiting van het Paasweekeinde. Meer informatie vindt u op www.bigbandfestivalgoor.nl


<< Nieuws