Gratis proeflessen!


Kom je meebeleven hoe leuk Apollo is: 5 gratis introductielessen

Na het grote succes van vorige jaren herhaalt Muziekvereniging Apollo de wervingsactie met gratis introductielessen voor jong muzikaal talent. Onder het motto “Apollo is op zoek naar jou!” biedt Apollo de mogelijkheid aan kinderen vanaf 7 jaar een vijftal gratis introductielessen te volgen. Een geweldige en unieke kans voor de kids om vrijblijvend kennis te maken met muziek.

Tijdens deze lessen vertelt Ria Degenkamp (die Vincent Pollemans, dirigent van opleidingsorkest tijdens de proeflessen vervangt), over de verschillende muziekinstrumenten die je bij Apollo kunt bespelen. Daarnaast mogen de kinderen deze instrumenten ook uitproberen. Want hoe blaas je op een trompet? En hoe houd je nu precies een dwarsfluit vast? Wat kan je allemaal met een klarinet? En welke ritme-instrumenten zijn er eigenlijk? Ook komen de kinderen meer te weten over de andere leuke activiteiten die er zijn voor de jeugd van Apollo, zoals bijvoorbeeld meedoen met The Sound of Apollo (een uitvoering die lijkt op The Voice), deelname aan een festival of het jeugduitje.

De vijf proeflessen vinden plaats op maandag in de periode van 6 mei t/m 3 juni en worden afgesloten met een slotconcert voor familie, buren, vriendjes en vriendinnetjes.

De lessen worden gegevens van 17:15 uur tot 18:10 uur in de grote zaal van De Reggehof.

Nieuwe leden krijgen van Muziekvereniging Apollo het eerste halfjaar het contributiegeld, als welkomstcadeautje. Zij betalen dus het eerste half jaar alleen lesgeld.

Apollo hoopt op een flink aantal enthousiaste, jonge talentvolle muzikanten die de vereniging zullen helpen nog jarenlang op een hoog muzikaal niveau te blijven musiceren.

Geef je HIER op


<< Nieuws