Apollo opent nieuw jaar met LEF !


Het prachtige jubileumjaar van Muziekvereniging Apollo is bijna voorbij, maar de vereniging bruist ook in 2020 en dat laat ze horen op 5 januari.

Muziekvereniging Apollo nodigt u van harte uit voor het traditionele Nieuwjaarsconcert op zondag 5 januari 2018 om 11:30 uur in De Reggehof. Apollo heeft voor u een gevarieerd programma samengesteld waarbij u dit jaar naast het harmonie- en het jeugdorkest van Apollo, Vocal Group LEF voor u optreedt. Ook samen klinken zij geweldig!

Soms moet je een beetje lef hebben, dat dacht dirigente Merel Brunnekreef toen ze het idee kreeg om een eigen zanggroep op te richten; een nieuwe vocal group met een uitdaging voor de zangers. Aan ervaring ontbreekt het haar niet. Merel dirigeert al jarenlang verschillende koren en is daarnaast docente muziek. Het idee werd uitgewerkt en sinds 3 september 2017 is Vocal Group LEF een feit! Het repertoire van LEF bestaat voornamelijk uit lichte muziek.
Apollo zorgt voor het heerlijke Weense tintje en natuurlijk ontbreekt de bekende Radetzkymars niet. Een sfeervol, vrolijk begin van het nieuwe jaar.

Na afloop staan er hapjes en drankjes voor u klaar en draait in de foyer ook het Rad van Avontuur weer.
Kaarten voor dit unieke nieuwjaarsconcert zijn gratis te verkrijgen bij de kassa van De Reggehof en Primera De Bandijk en online via reggehof.nl


<< Nieuws