14 December: ‘Apollo pakt uit’


NATIONALE EN LOKALE STERREN BIJ ‘APOLLO PAKT UIT’ 14 DECEMBER

Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileum af met een evenement waar nog lang over gesproken gaat worden. Apollo houdt het nog even een beetje mysterieus. En dat is ook precies wat het gaat worden: een avond vol verrassingen,  waarbij men van de ene in de andere prachtige ervaring valt. Een lust voor oog en oor.

Sporthal De Mossendam in Goor biedt daarvoor alle ruimte. Verschillende podia, tribuneplaatsen, maar ook zitplaatsen in de zaal zorgen ervoor dat iedereen alles goed kan zien en horen.

Het Harmonieorkest van Apollo heeft de hoofdrol tijdens dit prachtige concert, maar ook Apollo’s Drum- en Showfanfare is volop te bewonderen. Beiden zorgen, samen met nog veel meer muzikanten,  voor heerlijke muziek in alle genres en voor elk wat wils. U wordt muzikaal meegenomen in een reis van hoogtepunten van 100 jaar Apollo. Daarbij kunt u genieten van schitterende lichteffecten, lokale én nationale sterren en natuurlijk van een gezellige afterparty.

Voorverkoop tribunekaarten € 7,50 en zaalkaarten € 12,50. Zaalkaarten zijn verkrijgbaar bij Primera De Bandijk en The Readshop. Tribune- en zaalkaarten ook verkrijgbaar bij Sporthal De Mossendam, De Reggehof of via Apollotickets.nl

Op 14 december zijn de kaarten aan de kassa van De Mossendam  € 2,50 duurder.

 

 


<< Algemeen    << Nieuws