Apollo Support: steun het muzikale hart van Goor met uw bedrijf!


Kunt u zich een School- en Volksfeest voorstellen zonder Apollo? De muzikale trots van Goor met maar liefst 170 leden kleurt met de Drum- en Showfanfare de optochten op zaterdag en zondag. Het Familiefestijn met het Harmonieorkest o.l.v. maestro Carl Wittrock is op zaterdagmiddag uitgegroeid tot een muzikaal hoogtepunt in het feestweekeinde.

Het laatste weekeinde van juni is zeker niet de enige keer dat Apollo van zich laat horen en zien. Regelmatig zijn er concerten of andere optredens. Met een eigen opleiding hebben al heel wat Goorse muzikanten de eerste beginselen geleerd bij Apollo. Het Harmonieorkest behoort tot de elite van Nederland!

Apollo Support

Om die unieke positie in Goor en ver daarbuiten te kunnen behouden is geld nodig, om daarmee het huidige instrumentarium en uniformen op peil te houden. Maar zeker ook om instrumenten en uniformen aan te schaffen voor de nieuwe aanwas. Wij zijn onze donateurs en de sponsoren binnen de Albert Sommer Stichting dan ook zeer dankbaar voor hun financiële ondersteuning. Daarnaast introduceren we nu een nieuw fenomeen: Apollo Support.

Veel voordelen aan steun

Voor minimaal 250 euro per jaar zorgt u ervoor dat Apollo ook na 105 jaar het kloppende muzikale hart van Goor blijft. Deelname aan Apollo Support geeft Apollo financiële ondersteuning en biedt deelnemers daarnaast zichtbaarheid met hun bedrijf, toegang tot concerten en een speciale sponsoravond met een uitdagende masterclass over muziek en leiderschap. Heeft u als bedrijf iets te vieren? In overleg kunt u gebruikmaken van een Apollo-onderdeel, bijvoorbeeld de Bigband, de Hofbloazers of de Reggestad Muzikanten.

Dus heeft u als ondernemer net als wij een muzikaal Goors hart? Apollo Support heet u van harte welkom!

Meer info hierover vind u op deze pagina.

Geïnteresseerden kunnen terecht bij Cuno Wittrock (06-12 96 24 74) of Ruben van den Burg (06- 20 59 24 12) en/of neem contact op via deze link.

 


<< Algemeen    << Nieuws