Apollo’s Ga-toch-krassen-actie


Muziekvereniging Apollo Goor gaat de komende week van start met de actie ‘Ga-toch-krassen’.

Apollo viert dit jaar haar 100-jarig bestaan en organiseert daarom een achttal feestelijke evenementen waarvan u ook mee kunt genieten. Het gratis Nieuwjaarsconcert in januari en het Tiroler Festweekend eind maart waren de eerste twee festiviteiten in het kader van dit prachtige jubileumjaar.

Om deze evenementen voor het publiek financieel zo laagdrempelig mogelijk te houden en toch wervelende shows te kunnen presenteren, gaan de leden van Apollo op stap bij u in de buurt en zullen vragen om uw steun.

(S)Teun is een nieuwe manier van fondsenwerving met een mooie opbrengst voor de vereniging én leuke kortingen voor u. U zult worden gevraagd op papier een varkentje te ‘wassen’ (lees: krassen). Het bedrag dat u tevoorschijn tovert is uw bijdrage. De bedragen onder de getekende varkentjes variëren van €0,50 tot maximaal €3,00. In ruil voor uw bijdrage ontvangt u een vel met 8 waardecoupons met aantrekkelijke kortingen op pretparken, hotels, winkels, films, foto afdrukken en nog veel meer. Er is voor iedereen wel iets bij. Zo geeft Muziekvereniging Apollo Goor iets aan u terug als dank voor uw donatie.

Krast u twee of meer varkentjes, dan krijgt u bovendien nog een vel met waardecoupons voor mooie kortingen bij Goorse winkeliers.

Op deze manier hoopt Muziekvereniging Apollo Goor ook de volgende jubileumevenementen te kunnen financieren:

22 April Bigbandfestival
18 Mei Apollo goes Pop
19 Augustus 100 jaar Apollo in Woord en Beeld
21 September JubileumTaptoe
12 Oktober Receptie en Reunie
14 December Apollo pakt uit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


<< Algemeen    << Nieuws