Kaarten voor Apollo’s Musical Night


apollo musical night.JPG 1 ellen kremers karin hertsenberg

Apollo’s Musical Night.

met medewerking van Karin Hertsenberg en Ellen Kremers

Tijdens de Musicalnight in De Reggehof treden aanstaande zaterdag twee beroemde musicalsterren op samen met Apollo Goor. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar!

Allereerst de Goorse musicalactrice en -zangeres Ellen Kremers. Ellen genoot haar opleiding aan de bekende Frank Sanders Akademie in Amsterdam en heeft in diverse musicals gespeeld. Op dit moment heeft Ellen een rol in de show LöS van Helligen Hendrik, waarmee ze door Oost-Nederland toert.

De Oldenzaalse Karin Hertsenberg kreeg Nederlandse bekendheid als prijswinnares van het TROS-TV-programma “Una Voce Particolare” van Ernst Daniël Smid. Zij is een veel gevraagde soliste voor rollen in opera’s, operettes en musicals. Ook internationaal heeft Karin haar sporen al verdiend.

Het beloofd een prachtig concert te worden, waarbij mooie bijpassende sfeerbeelden bijdragen aan de beleving.

Er zijn nog enkele kaarten te koop bij de kassa van De Reggehof. Wees er snel bij.
Aanvang is 20.00 uur en de entree bedraagt € 10,00 en kinderen tot 12 jaar € 5,00.

Deze avond zal Apollo plezier maken en de prachtige instrumentale klanken laten klinken op het podium in De Reggehof. De avond staat in het teken van de Musical. Bekende hits uit verschillende musicals zullen worden versterkt door geweldige zangers en zangeressen.


<< Nieuws