BeneFIETSconcert met thé Apollo BigBand


Thé Apollo BigBand gaat een steentje bijdragen voor het goede doel. Samen met opleiding Artiest van het ROC zorgen zij voor de muzikale omlijsting van een fantastische avond op 4 april a.s.in De Gieterij te Hengelo.

Een van de acties is een BenefietSconcert bij het ROC in Hengelo, de Gieterij op 4 april. ROC-studenten helpen de avond organiseren in het kader van hun afstuderen.
Team Nijhof fietst deze zomer van Italie naar Nederland. Geld inzamelen is het doel. Deelname kost het team € 15.000 en dat staat voor een compleet ingerichte medische post voor Artsen zonder grenzen. Onderdeel van het verzamelen van dit inschrijfbedrag is het organiseren van een sponsoravond in de Gieterij.
U kunt kaarten kopen en met deze actie het goede doel ondersteunen. Daarvoor krijgt u een gezellige avond met consumpties, hapjes, muziek en een veiling met de bekende Jan van Halst als veilingmeester.

Voor €12,50 (speciale prijs voor Apolloleden en hun familie) wordt een gevarieerd programma op een prachtige locatie, met hapjes en 5 consumpties aangeboden.

Kortom, een gezellige avond met ondersteuning van het goede doel, wie wil dit nu niet!

benefiets


<< Nieuws