BigBand Festival Goor 2019


‘Feeling Good
Het jaarlijkse BigBand Festival in Goor is het grootste muziekevenement in Hof van Twente. Ieder jaar komen duizenden bezoekers op Tweede Paasdag naar het Goorse centrum om te genieten van spetterende bigbands, live bands bij de horecagelegenheden, (muzikaal) straattheater, een kunststraat en de speciaalbieren markt bij Bistro d’Olde Smidse.

Jeugdig talent
In theater de Reggehof vinden optredens plaats van talentvolle jeugdbigbands waaronder Big Bang, New Harlem Brothers en de aanstormende talenten van Junior Jazz Experience o.l.v. Lorenzo Mignacca. Op het plein voor de Reggehof, het ‘Blue Note Square’ worden spectaculaire activiteiten georganiseerd voor de jeugd.

Very special guests
Zeer speciale gasten tijdens deze elfde editie zijn de muzikanten van Big Band Kiev. Op uitnodiging van muziekvereniging Apollo zal deze 25- koppige top band o.l.v. Grigori Postoj hun tournee door Duitsland onderbreken voor een uur lang jazz amusement op het hoogste niveau.
Om het feeling good gevoel nog verder te versterken zijn er naast de Oekraïense professionals optredens van studentenband Jazzalike, de feest bigband Skyblasters uit Soest, Big Band Hengelo en de Goorse Apollo BigBand o.l.v. Bert Fransen.
Het BigBand Festival vindt plaats op Tweede Paasdag, 22 april van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Toegang gratis.
Winkels open.

Bezoek website


<< Nieuws