Borrelnootjes van Apollo


borrelnootjessOndernemersvereniging Goor Collectief heeft ‘Het borrelt in Goor’ in het leven geroepen. Het idee is om gezamenlijk initiatieven op te pakken, die eraan bijdragen dat Goor, en uiteindelijk de hele Hof van Twente, nog leuker, beter en mooier wordt.
In navolging van Goor Collectief is ‘Het borrelt bij Apollo’ voor Muziekvereniging Apollo de slogan op- weg-naar-100-jaar geworden. Het borrelt bij Apollo ideeën om het muzikaal nog leuker, beter en mooier te maken voor het publiek.
Om te onderstrepen dat het  borrelt bij Apollo worden er vanuit de PR van Apollo, met een knipoog naar de muzieknoten, bij concerten zakjes borrelnootjes verkocht.  We hebben gekozen voor een zeer kleine winstmarges (de zakjes kosten €1,=), zodat het zowel voor de koper als voor ons leuk is. De opbrengst van deze verkoop komt geheel ten goede aan de jeugd van Apollo. In deze nieuwsbrief kunt u onder andere lezen wat Apollo voor en met de jeugd organiseert.  Uw financiële bijdrage via de aankoop van een zakje borrelnootjes is van harte welkom, zodat we door kunnen blijven gaan met het organiseren van leuke activiteiten voor de jeugd.

Borrelnootjes trakteren?

Hoe leuk is het om eenpersoon zakjes borrelnootjes te trakteren op school , vergadering, werk of bij een evenement en daarmee tegelijkertijd Apollo financieel teondersteunen?! Dat levert alleen maar blije mensen op. Wilt u buiten de concerten om, deze nootjes kopen,neemt u dan  gerust contact met de PR van Apollo op via info@apollogoor.nl  Wij denken graag met u mee.


<< Nieuws