Doe mee met de majorettes!


Ben je 5 jaar of ouder? Kom dan gezellig naar de gratis kijk-en-doe-mee-les bij de majorettes van Muziekvereniging Apollo. Heb je altijd al eens zomaar mee willen doen met deze enthousiaste groep, dan is nu je kans!

Wanneer:           Donderdag 22 september 2016

Hoe laat:             Van 17.30 tot 19.00 uur

Waar:                   In de Reggehof (balletzaal)

Vind je het leuk, dan mag je 8 gratis lessen volgen bij de majorettes van Apollo. Daarna mag je als aanstormend talent al meelopen met de majorettes tijdens de Sinterklaasoptocht op 13 November. Dat is toch geweldig om mee te maken?!

Apollo’s majorettes zijn ‘het gezicht’ van de vereniging en maken ook deel uit van de Drum- en Showfanfare. De majorettes lopen vrolijk voorop tijdens straatoptredens, taptoes en festivals. Maar  ze nemen ook zelfstandig deel aan wedstrijden.

Onder leiding van instructrice Jo-Ann Veltkamp oefenen de majorettes éénmaal per week op donderdagavond. Kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom om onderdeel uit te maken van deze gedreven en enthousiaste groep.

Na aanmelding als lid van de majorettes, komen leden bij de minirettes. Ze mogen  meelopen met kinderoptochten zoals bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht, Palmpasen en de Kinderoptocht op zaterdagmiddag tijdens het School-en Volksfeest. Tijdens de opleiding komen verschillende disciplines aan bod, waaronder: batontechnieken, marcheren, houding en dansoefeningen. Na verloop van tijd doen de leerlingen examen en als ze hiervoor slagen, stromen ze door naar de straatgroep.

majorettes


<< Nieuws