Frühschoppen bij Monte Bello


De Reggestad Muzikanten én Die Hattemer Musikanten laten hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Markeloseberg.

Op maandag 16 mei a.s., Tweede Pinksterdag, kunt op camping Monte Bello, Goorseweg 49 te Markelo, genieten van de Egerländer klanken van de enthousiaste Reggestad Muzikanten. Al jaren staat deze formatie, bestaande uit 21 bevlogen muzikanten inclusief zang, onder de bezielende leiding van Jos Evers en ze zijn zo langzamerhand een begrip in de regio. Jos heeft ook voor dit optreden weer een gevarieerd programma samengesteld voor het hele gezin. Naast de originele Egerländer muziek, wordt ook het populaire genre zeker niet vergeten.RM HM Monte Bello

‘Die Hattemer Musikanten’ is sinds reeds 5 jaren een bloeiende Egerländerkapel uit Hattem en staat onder leiding van Benny Eissens. De kapel is samengesteld naar de originele Egerländer bezetting van Ernst Mosch, “Koning van de Blaasmuziek”. Ze bestaat uit zo’n 20 leden en heeft een eigen zangduo.

Net als Apollo’s Reggestad Muzikanten brengen ook Die Hattemer Musikanten ’s werelds mooiste en bekendste polka’s, walsjes en marsen ten gehore.

Het optreden begint om 11.30 uur en duurt tot ongeveer 13.30 uur. De toegang is gratis.

U kunt zowel de Reggestad Muzikanten als Die Hattemer Musikanten overigens ook zelf boeken voor gezellige avonden, bedrijfsfeesten, braderie of zomer- en volksfeesten.
Klik hier voor meer informatie


<< Nieuws