Goors Trioler Fest groot succes!


De Schoolfeestweide in Goor bleek ook het afgelopen weekend weer de ideale locatie te zijn voor een feesttent. Dit keer voor een feest in Tiroler sferen ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Muziekvereniging Apollo Goor. Het bleek een groot succes en het overtrof de stoutste verwachtingen van de organisatie. Het publiek had zich massaal in de welbekende lederhosen en dirndls gestoken en de stemming zat er goed in.

Apollo’s Reggestad Muzikanten zorgde voor de opening van het sfeervolle muziekweekend in de bomvolle tent op de zaterdagavond, waarna Wahnsinn het stokje overnam.

Op zondag was het een gezellige drukte, waarbij men aan lange tafels kon genieten van optredens van De Eschlander Kapel, Die Original Reggetaler Spatzen, De Vjennelander Muzikanten, De Reggestad muzikanten en De Grensland Kapel + Grensland Oberkrainer.

De 100-jarige Muziekvereniging Apollo maakt zich al weer op voor het volgende jubileumevenement: deelname van thé Apollo BigBand aan het BigBandFestival op tweede Paasdag 22 April in het centrum van Goor.

 

Foto’s:

RH Events Tirolerfest  

RH Events Kapellenfestival

 

 


<< Algemeen    << Nieuws