Hofbloazers zoeken collega’s


Wie van gezelligheid en feest houdt, kent hen vast al: De Hofbloazers van Muziekvereniging Apollo. De enthousiaste muzikanten vormen samen al enkele jaren het dweilorkest van Apollo Goor.

De Hofbloazers spelen een breed repertoire dat bekend is bij het grote publiek, variërend van Nederlandse feestmuziek en Duitse schlagermedleys tot muziek uit de Top 40, waarbij iedereen lekker kan meezingen, inhaken, dansen of een polonaise inzetten.

Optredens tijdens bedrijfsfeesten, familiefeesten, bruiloften, verjaardagen, serenades, (sport)evenementen, overal zijn de Hofbloazers voor in.

Zo spelen ze zaterdag 10 september op De Bos Dweildag in Zutphen. Hier zorgen 28 dweilorkesten tussen 13:00 uur en 18:00 uur op 13 speellocaties voor vrolijke gezelligheid.

Kom gerust kijken tijdens de Dweildag in Zupthen of tijdens een repetitie in Goor. Op woensdagavond om de week wordt er gerepeteerd van 19:30 uur tot 21:30 uur en gezellig napraten behoort ook tot de mogelijkheden.

Lijkt het je wat om ook muziek te maken met deze leuke club muzikanten, meld je dan aan. De Hofbloazers zijn namelijk op zoek naar muzikanten. Vooral bariton- en trombonespelers zijn meer dan welkom.

 

Voor boekingen kunt u contact opnemen met:

06-24646473  of   06-48413003 of mailen naar hofbloazers@gmail.com.


<< Algemeen    << Nieuws