Hulde aan de jubilarissen 2020


Samen goed voor ruim 300 jaar lidmaatschap!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 22 september jl zijn er vijf jubilarissen gehuldigd voor hun  lidmaatschap en inzet voor de vereniging.

Jan Lentelink (erelid) werd gehuldigd voor zijn 60 jarige lidmaatschap. Hij vervulde allerlei bestuursfuncties maar ook tegenwoordig wordt zijn kennis als oud bestuurslid nog enorm gewaardeerd binnen de vereniging. Tevens werd Fred Brunnekreef gehuldigd voor 60 jaar lidmaatschap. Hij is thuis in verschillend instrumentarium maar we kennen hem de laatste jaren vooral als trombonist. Daarnaast nam hij deel in verschillende onderdelen van Apollo.
Henk Sprick werd gehuldigd voor 50 jarig lidmaatschap en is tegenwoordig nog actief als bestuurslid van de Albert Sommer Stichting. Henk heeft in de jaren verschillende bestuurlijke functies vervuld en in meerdere onderdelen zijn muzikale talenten laten zien als bassist en zanger en is tegenwoordig nog steeds actief in het Harmonieorkest op de contrabas.
Franka Volkerink werd gehuldigd voor haar 40 jarig lidmaatschap van de vereniging. Franka was ooit Apollo’s eerste vrouwelijke bestuurslid en is tegenwoordig nog actief bij de Reggestad Muzikanten en het Harmonieorkest als trompettiste.
Martin van den Hooven werd gehuldigd voor zijn 25 jarige lidmaatschap. Martin is voorzitter van de Reggestad Muzikanten en mede kar-trekker bij verschillende evenementen/concerten en commissies binnen Apollo. Als trouw lid is hij naast de Kapel actief in het Harmonieorkest.
Erelid Henk Hofmeijer zou worden gehuldigd voor 70 jaar lidmaatschap. Hij kon gisteren niet in het zonnetje worden gezet maar we zullen hem op een later moment hiervoor huldigen. Wel kreeg ook hij een groot applaus van alle aanwezigen.

Jubileumspeldjes gesponsord door Boonk Juwelier – Horloger

 

Jubilarissen 2020

Vrijwilliger van het jaar 2019

Marcel Boonk werd benoemd tot Apollo’s Vrijwilliger van het jaar 2019. Marcel verzet achter de schermen bergen werk, met name bij de organisatie van evenementen en concerten. Daarom ontving hij een wisselbokaal als bedankje voor zijn grote inzet.
Met hem bedankt Apollo al haar vrijwilligers, die samen mede zorgen voor het voortbestaan van de vereniging en dat verdient een dikke pluim!

 


<< Algemeen    << Nieuws