Jubileumtaptoe


De De 100-jarige muziekvereniging Apollo in Goor heeft zaterdagavond 10.000 euro gekregen van het  School- en Volksfeest in deze stad. Voorzitter Erwin Zwierink van het School- en Volksfeest maakte dat bekend, nadat de drum- en showfanfare van het jubilerende Apollo op het plein voor het gemeentehuis het spits had afgebeten van de taptoe.

Nieuwe uniformen

Aan dit muzikale spektakel, dat werd bezocht door ruim 1500 liefhebbers, deden ook Het Jachthoornkorps Urk, Show en Marchingband Exempel uit Empel, Marchingband Kunst & Genoegen uit Leiden en Drum- en Showfanfare Advendo uit Sneek mee. De taptoe kreeg ook een militair tintje door deelname van de Regimentsfanfare Bereden Wapens (op de fiets) van de Koninklijke Landmacht.

Streetparade

De drum- en showfanfare van Apollo trad op in nieuwe uniformen, zwart met witte en rode accenten. ’s Middags hadden de deelnemers aan de taptoe een streetparade door het centrum van Goor gehouden.

Bron: Tubantia

Foto’s Streetparade
foto’s:Alberta Groteboer

Wat een fantastisch show presenteerde Apollo’s Drum- en Showfanfare in hun prachtige nieuwe uniformen. En als klap op de vuurpijl overhandigde de voorzitter van het Goorse School- en Volksfeest, Erwin Zwierink, Luc Notkamp (voorzitter van Apollo) een cheque van maar liefst €10.000,=!! Wat een geweldige verrassing. Heeeeel veel dank namens alle muzikanten van Apollo

Geplaatst door Apollo Goor op Zaterdag 21 september 2019

 


<< Algemeen    << Nieuws