Majorettes op TV


DE MAJORETTES VAN APOLLO 20 JUNI OP DE NEDERLANDSE TELEVISIE

Naar aanleiding van het persbericht in de Tubantia, het AD en de Stentor vorig week over de majorettes van Apollo en het teruglopen van het aantal majorettes in Nederland, benaderde EenVandaag,  nieuws- en actualiteitenprogramma van de Nederlandse Televisie,  Muziekvereniging Apollo.

Afgelopen zaterdagmorgen werden de majorettes van Apollo gefilmd door de crew van het populaire televisieprogramma. Onder leiding van instructrice Jo Ann Veltkamp trainden de meisjes voor de komende School- en Volksfeestoptochten. Ook werden er verschillende mensen geïnterviewd en gevraagd naar hun ervaringen als (voormalig)majorette bij Apollo.

Aanstaande dinsdag, 20 juni, om 18.15 uur kunt u zeer waarschijnlijk de reportage op televisie bekijken op Nederland 1. Indien er ander belangrijk nieuws te melden is, dan wordt het item van Apollo op een andere dag uitgezonden.

Mocht u de uitzending niet kunnen kijken, dan bestaat er de mogelijkheid om via DEZE LINK  toch nog mee te genieten van de majorettes van Apollo.

KLIK HIER voor meer foto’s

 


<< Nieuws