Nieuwe voorzitter voor Apollo


Apollo heeft nieuwe voorzitter, bedankt bestuursleden en huldigt jubilarissen!

Het was een bijzondere algemene ledenvergadering afgelopen week voor Muziekvereniging Apollo. Allereerst werden maar liefst zeven jubilarissen in het zonnetje gezet:

Frans en Gerrie Lunding, Martin Bergevoet, Sylvia Weernink, Christa Keuzink en José Wittrock werden gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap. Ceciel Boonk, Ali Wes en Jasper van Regteren vierden hun 40-jarig jubileum. Gerard Veringa is maar liefst 50 jaar actief lid van Apollo en werd daarvoor gehuldigd. Allen ontvingen zij naast een boeket bloemen, een attentie en een jubileumspeldje in zilver of goud, wat door Juwelier Boonk uit Borne werd gesponsord. Dat het goed toeven is bij de Goors Muziekvereniging bewijzen deze lange lidmaatschappen maar weer eens.

Bloemen waren er ook voor Wim Semmekrot en Jan Lentelink. Beide heren namen afscheid als bestuurslid, maar blijven zeker nog actief binnen de vereniging. Semmekrot en Lentelink hebben, verdeeld over verschillende periodes, meer dan 40 jaar een bestuursfunctie bekleed binnen  Apollo. Wim Semmekrot was vele jaren een betrokken, bevlogen voorzitter en een actief bestuurslid. Jan Lentelink heeft o.a. op deskundige wijze zeer veel voor Apollo betekend op financieel gebied. Zonder deze beide op-en-top-Apolloërs zou de muziekvereniging niet zijn wat het nu is: een bloeiende vereniging, die midden in de Goorse gemeenschap staat.

Tot slot gaf Ruben van den Burg tijdens de ledenvergadering de voorzittershamer over aan Luc Notkamp. Daarmee eindigde voor Ruben een periode van 10-jaar voorzitterschap. Met tomeloze inzet, enthousiasme en een groot hart voor de vereniging heeft hij Apollo geleid. “Een duidelijke visie en stip op de horizon hebben ertoe bijgedragen dat muziektrots Apollo een goed gestructureerde en levendige vereniging is”, aldus Van den Burg. ‘
Voor hemzelf en voor Apollo voelt het goed dat hij het stokje overdraagt zegt hij zelf: “Doorstroming, verandering en fris bloed zijn essentieel voor het waarborgen van de continuïteit voor de toekomst van deze geweldige vereniging”.

Luc Notkamp, is nu dus de nieuwe voorzitter van onze Goorse muziekvereniging. Luc is geen onbekende in muziekland. Naast zijn jarenlange lidmaatschap van Apollo en zijn inbreng in verschillende commissies, is hij actief binnen het orkest, Thé Apollo Bigband én mede-organisator van het jaarlijkse Goorse BigBandfestival. Gezelligheid, ontspanning, samen muzikaal presteren, voor en door Goor, samen (op)groeien, geven voor hem de essentie weer van Apollo.

Notkamp heeft alle vertrouwen in de toekomst: “We gaan er met onze fantastische vereniging nog heel veel muzikale, mooie en gezellige jaren van maken”.

foto’s

 

 


<< Nieuws