Nieuwjaarsconcert Jachtlust 15 januari 2017


Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten en Oberkrainer

De Reggestad Muzikanten en Oberkrainer groep ‘Die Orginal Reggetaler Spatzen’ van Muziekvereniging Apollo, verzorgen op zondag 15 januari het traditionele  Nieuwjaarsconcert.

De Reggestad Muzikanten bestaat uit ruim 20 personen, inclusief zang en is in 1963 opgericht. Met hun originele Egerländer muziek zijn zij zo langzamerhand een begrip in de regio. Onder leiding van Jos Evers kunt u van de enthousiaste Reggestad Muzikanten een sfeervol en vrolijk concert verwachten. Verrassend is dit jaar dat er ‘uitstapjes’ gemaakt worden naar andere muziekstijlen en er veel solistische werken worden uitgevoerd.

Natuurlijk zal ook de eigen Oberkrainergroep ‘Die Orginal Reggetaler Spatzen’, onder leiding van Horst Herrmann een bijdrage leveren aan dit jaarlijkse concert met in de pauze een verloting. Beide muziekformaties zijn gehuld in een compleet nieuwe outfit.

Naast muziek is er ook plek voor humor, die gestalte krijgt in de persoon van Michel Elfers. Wat hij dit jaar voor het publiek in petto heeft, blijft nog even geheim…

U bent van harte welkom bij Café Jachtlust aan de Markeloseweg 80 te Goor.

Aanvang van dit concert is 11.30 uur. De zaal is open vanaf 11.00 uur. Elk jaar kan de kapel rekenen op grote belangstelling, dus kom op tijd want vol is vol

njc rm 2017.


<< Nieuws