Optreden op 2e Pinksterdag bij Montebello


De Reggestad Muzikanten en die Orginal Reggetaler Spatzen, onderdelen van Muziekvereniging Apollo, laten hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Markelose berg.

Op maandag 10 juni a.s., tweede Pinksterdag, kunt u op camping Monte Bello, Goorseweg 49 te Markelo, genieten van de Egerländer klanken van de enthousiaste Reggestad Muzikanten. Al jaren staat deze formatie, bestaande uit 21 bevlogen muzikanten inclusief zang, onder de bezielende leiding van Jos Evers en deze enthousiaste muziekgroep is zo langzamerhand een begrip in de regio. Jos heeft ook voor dit optreden weer een gevarieerd programma samengesteld voor het hele gezin. Naast de originele Egerländer muziek, wordt ook het populaire genre zeker niet vergeten.

De Oberkrainer formatie, die Orginal Reggetaler Spatzen, spelen voornamelijk het Oberkrainer repertoire. Het grote voorbeeld in deze muziekstijl was Slavko Avsenik en zijn Oberkrainer uit Slovenië.

Leuk is dat de groep de nieuwe samenstelling met Eric Scholten op gitaar en Björn Wedding op accordeon en harmonica presenteert op tweede Pinksterdag.

Kom heerlijk genieten van natuur en sfeervolle muziek onder het genot van een drankje op deze vast zonovergoten tweede Pinksterdag.

Het optreden begint om 11.30 uur en duurt tot ongeveer 13.30 uur. De toegang is gratis.

U kunt de Reggestad Muzikanten en Oberkrainer overigens ook zelf boeken voor gezellige avonden, bedrijfsfeesten, braderie of zomer- en volksfeesten. Voor meer informatie zie www.apollogoor.nl/onderdelen/reggestad-muzikanten en https://www.apollogoor.nl/onderdelen/oberkrainer


<< Algemeen    << Nieuws