Scholenproject Apollo Doe je mee?


Mee mogen doen met de muzikanten en majorettes van Apollo’s Drum- & Showfanfare of met het Harmonieorkest is echt Superleuk!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en heb je altijd al verschillende muziekinstrumenten willen uitproberen en/of heb je zin om gratis een muziekles te krijgen van muzikanten van Muziekvereniging Apollo, kom dan op maandag 13 juni naar De Reggehof.

Van 18:30 uur tot 19:15 uur kan je allerlei verschillende instrumenten uitproberen muzikanten van Muziekvereniging Apollo helpen je daar natuurlijk bij.
Aansluitend kan je een instrument kiezen wat je het leukste lijkt en daarop leer je dan ook echt iets te spelen. Dit duurt tot 20:00 uur.
Op 20 juni van 18:30 uur tot 19:15 uur leer je op het instrument wat je hebt gekozen, samen met andere kinderen muziek te maken en natuurlijk mogen je ouders komen luisteren in de Reggehof.
Vind je het heel erg leuk, dan kan je ook nog een echte gratis proefles afspreken. Zo kan je ontdekken hoe leuk het is om muziek te maken.

Wat een feest op maandag 30 mei tijdens het Scholenproject met de kinderen van de groepen 4, 5, 6 en 7 van De Boomhut samen met het Harmonieorkest én het Jeugdorkest van Apollo onder leiding van Vincent Pollemans. Nicole ter Morsche van Somnium Music studeerde alle liedjes op de scholen in.
Apollo’s Drum- & Showfanfare zorgde op donderdag 9 juni samen met de kinderen van de Prins Constantijnschool voor een fantastische show in Sporthal de Mossendam. De enthousiaste kids en muzikanten kregen een luid applaus van het publiek vanaf de volle tribune 👏🏼👏🏼👏🏼

<< Algemeen    << Nieuws