School en Volksfeest 2014


Het schoolfeest 2014 zit er weer op. De Drum- en Showfanfare die te zien was op zaterdag tijdens de kinderoptocht en zondag in een verregende optocht voorop ging. Het orkest dat met een begeleidingsband wederom een muzikaal spektakel wist neer te zetten tijdens het familiefestijn.

Maar dit jaar was het ook een Schoolfeest met een gouden randje. Het was een bijzonder moment zaterdagmidag in de Schoolfeesttent. “Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft behaagd om jou te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau” IMG_3058Deze woorden had Commissaris van de Koning Ank Bijleveld voor onze dirigent Carl Wittrock. Carl werd geroemd om zijn inzet voor Apollo die dit jaar haar 95 jarig bestaan viert. Zelf viert hij dit jaar zijn 30 jarig jubileum als dirigent. Daarnaast componeert hij al 25 jaar muziek. Het door zijn geschreven stuk “Van Oranje”werd op 30 november jl. speciaal ten gehore gebracht in de ridderzaal tijdens de viering van 200 jaar Koninkrijk.

Met zijn enthousiasme heeft hij honderden, misschien wel duizenden jonge mensen doen kiezen voor muziek waren de lovende woorden van Ank Bijleveld. Zij bedankt Carl voor zijn grote verdiensten in de muziekeducatie in Twente. Wij zijn ontzettend trots op onze dirigent! Carl van harte gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding!

 AP SVF DF grote deldensestraat website 1200


<< Nieuws