Taptoe groot succes!


Maanden lang was er keihard geoefend om de Jubileumtaptoe tot een succes te maken. De hele week was het mooi weer totdat 3.5 uur voor aanvang van de show boven Goor een wolkbreuk losbarstte en het kunstgrasveld van v.v. Twenthe compleet onder water kwam te staan.

Met man en macht is er gewerkt om 50 kuub water weg te werken zodat toch om 20.00u de Taptoe zonder problemen van start kon gaan.
Ondanks het mindere weer waren er vele bezoekers die konden genieten van een vijftal korpsen.
Apollo beet de spits af met de nieuwe Jubileumshow: “The Sound of Movie” een medley van filmmuziek.
Na het optreden stond de Drum- en Showfanfare nog een verrassing te wachten. Uit handen van Louis van Roden, vertegenwoordiger van de Koninklijke Nederlandse Muziekorganisatie, ontving Apollo het Erediploma nadat ze op 5 oktober 2013 het hoogst aantal punten van Nederland behaalden in de tweede divisie op het

KNFM-concours in Enschede.
Verder kon het publiek genieten van optredens van Show & Marchingband EVC uit enschede, de Gelreband uit Dieren, jubal uit Zwolle en Oranje uit IJsselmuiden. Deze laatste won vorig jaar een gouden medaille op het wereld muziek concours in Kerkrade.
Ter afsluiting was er een indrukwekkende grote finale van alle korpsen. Een mooie afsluiting in het kader van 95 jaar Muziekvereniging Apollo.

Foto’s Taptoe

header-1


<< Nieuws