The Sound of Apollo


Geïnspireerd door ‘The Voice of Holland’ presenteert  Muziekvereniging Apollo voor de tweede keer

‘The Sound of Apollo’.

Leerlingen van Apollo hebben een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan dit populaire evenement. Ze hebben allen een muziekstuk ingestudeerd, wat ze tijdens een ‘blind audition’ met publiek uitvoeren. Drie bekenden uit Apolloland zijn de coaches, die met hun rug naar de deelnemers toe zitten. De coaches kunnen, net als bij ‘The Voice of Holland’, omdraaien als zij een deelnemer in hun team willen.

Elke leerling heeft bij de uitnodiging om mee te doen met ‘The Sound of Apollo’ twee VIPkaarten gekregen voor vriendjes/vriendinnetjes, die de dag met hen mee mogen beleven. Deze VIPs krijgen op 12 maart geheel gratis een 1,5 uur durende workshop van twee gerenomeerde muziekdocenten. Tijdens de workshop wordt met hen een korte act ingestudeerd.

Na de pauze openen de VIPS de show met hun act. Daarna treden de coaches met hun team op en kan het publiek stemmen wie zij ‘The Sound op Apollo 2017’ vindt. Het winnende team gaat met een wisselbeker naar huis, elk teamlid van het winnende team ontvangt een medaille en elke deelnemer krijgt een oorkonde. Muzikale ondersteuning is er in de vorm van ‘The Sound Huisband’.

Iedereen is van harte welkom om dit fantastische evenement mee te beleven in de aula van Scholengemeenschap De Waerdenborch, Gruttostraat 1 in Goor.

De show begint om 15.30 uur. De toegang en één consumptie zijn gratis.

 


<< Nieuws