The Sound of Apollo een daverend succes!


Maar liefst zeventien talenten deden j.l. zondagmiddag 17 april mee met ‘The Sound of Apollo’ in Scholengemeenschap De Waerdenborch te Goor. Muziekvereniging Apollo organiseerde dit op ‘The Voice of Holland’ geënte muziekevenement voor haar leerlingen. De show startte met ‘the blind auditions’, waarbij de deelnemers op dwarsfluit, trompet, hobo, klarinet en slagwerk een zelfgekozen stuk speelden. Drie professionele coaches, Vincent Pollemans, Raymond Waanders en Bert Fransen, zittend in rode draaistoelen, drukten enthousiast op de beroemde rode knop en stelden zo hun eigen team samen.

De middag werd op originele, vrolijke wijze aan elkaar gepraat door Rutger ter Horst. De swingende majorettes van Apollo zorgde voor een leuke onderbreking met een spetterend optreden.

Na de pauze begon de spannende battle: de drie coaches traden met hun eigen team op onder begeleiding van de Apollo Huisband en het publiek kon stemmen.
Alle deelnemers kregen een oorkonde en een prachtige medaille. Het  winnende team, onder leiding van Raymond Waanders en bestaande uit Sam Lamers, Esmee Lammertink, Lieke Smit, Tatum Spit, Louke Kappert en Annemijn Krooshof, ging bovendien nog met een grote wisselbeker naar huis.

Dit zeer geslaagde muziekevenement krijgt zeker volgend jaar een vervolg!

Klik HIER voor de foto’s

IMG_5113a IMG_5067a IMG_5045a


<< Nieuws