The Sound of Music 2018


THE SOUND OF MUSIC DAVEREND SUCCES!

Maar liefst 12 talenten deden j.l. zondagmiddag 18 maart mee met ‘The Sound of Apollo’ in Scholengemeenschap De Waerdenborch te Goor.

De leerlingencommissie van Muziekvereniging Apollo organiseerde voor de derde keer dit op ‘The Voice of Holland’ geënte muziekevenement voor haar leerlingen. De show startte met ‘the blind auditions’, waarbij de deelnemers op uiteenlopende instrumenten een zelfgekozen stuk speelden.

Drie professionele coaches, Carl Wittrock, Vincent Pollemans en Raymond Waanders, zittend in rode draaistoelen, drukten enthousiast op de beroemde rode knop en stelden zo hun eigen team samen. De middag werd op originele wijze aan elkaar gepraat door Rutger ter Horst en Floor Paauwe.

Na de pauze begon de spannende battle: de drie coaches traden met hun eigen team op en het publiek kon stemmen. Het winnende team, onder leiding van Carl Wittrock en bestaande uit Roos Dissel, Louke Kappert, Daan Bomans en Esmée Lammertink ging met een medaille én met de grote wisselbeker naar huis. Alle overige deelnemers kregen een medaille en een oorkonde.

Apollo kijk terug op een zeer geslaagde middag en is supertrots op al het jonge talent wat er binnen de vereniging is.

meer foto’s volgen later


<< Nieuws