Voorverkoop Tiroler Feestweekend van start


100 JAAR APOLLO: VOORVERKOOP GROOTS TIROLER FEESTWEEKEND VAN START

In het kader van haar 100-jarig jubileum organiseert Muziekvereniging Apollo een groots Tiroler Fest op het Schoolfeestplein in Goor. In het weekend van 23 én 24 maart zal een grote sfeervolle feesttent het decor zijn voor Duitse ‘Gemütlichkeit’ en ‘viel Spass’ met ‘Bier und Bratwurst’.

Op zaterdag 23 maart staan Apollo’s Reggestad Muzikanten in het voorprogramma van de bekende 8-mansformatie Wahnsinn. Deze rasmuzikanten zijn al jaren toonaangevend op Tiroler feesten in binnen- en buitenland met een breed repertoire waarbij alle remmen los gaan. Het grootse feest begint om 19:30 uur en zal tot in de kleine uurtjes doorgaan. De voorverkoop voor dit spetterende spektakel is maandag 21 januari van start gegaan en tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €10,=. Als er nog plek is zijn er aan de kassa kaarten voor €15,= verkrijgbaar.

Op zondag 24 maart is er ‘Frühschoppen’ met een Kapellenfestival dat om 11:00 uur van begint. Vier regionale topkapellen staan garant voor een heerlijke middag Alpenmuziek, aan lange tafels, die tot 18:00 uur zal duren. Een uitgelezen mogelijkheid om met de buurt, familie en vrienden een fantastische middag te beleven. Voor deze middag zijn er kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar voor €7,50 en aan de kassa voor € 10,=.

Voor wie niets wil missen zijn er ook zogenoemde combitickets beschikbaar die nu te koop zijn voor €15,=.

Er zijn op dit moment ook 250 Early Bird tickets: Zolang deze voorraad strekt is een kaartje voor 23 maart € 7,50 en voor 24 maart € 5,=. Een Early Bird combiticket kost € 10,=.

Alle kaartjes zijn te koop aan de kassa van De Reggehof of via De Reggehof

Meer informatie over dit bruisende Duitse feestweekend en de andere evenementen in het kader van 100 jaar Apollo Goor volgt binnenkort.

 


<< Nieuws