Try-out concert in sporthal De Mossendam


COMBICONCERT APOLLO EN FRYSK JEUGD FANFARE ORKEST (inloop 19:30 uur)

Maar liefst 45 enthousiaste, Friese muzikanten komen zaterdag 17 november naar de Sporthal aan De Mossendam 2 te Goor voor een combiconcert met het Harmonieorkest van Muziekvereniging Apollo.

De getalenteerde leden van het Frysk Jeugd Fanfare Orkest hebben een leeftijd tussen 12 en 24 jaar en staan garant voor een bruisend, gevarieerd optreden. Syde van der Ploeg is de dirigent van dit Friese jeugdorkest. Het FJFO speelt in Goor een zestal sfeervolle stukken met als thema ‘Afrika’, waaronder ‘Navigatio’ en ‘The African Connection’. Beiden zijn gecomponeerd door Carl Wittrock. Komt u vooral meegenieten van deze mooie uitvoering in Afrikaanse sfeer.

Het Harmonieorkest van Muziekvereniging Apollo neemt, onder leiding van dirigent Carl Wittrock, op zondag 9 december deel aan het Concertconcours in het muziekcentrum in Enschede. Op zaterdagavond 17 november heeft u de unieke mogelijkheid aanwezig te zijn bij de try-out van de concoursstukken.

Apollo speelt het sfeervolle ‘Rushmore’ van Alfred Reed. En van dezelfde componist ‘The Armenian Dances’; een stuk gebaseerd op Armeense volksliedjes. Daarnaast wordt ‘Ghost Train’ van Eric Whitacre uitgevoerd. In deze compositie nemen de muzikanten u mee in een bovennatuurlijke spooktrein, die door verlaten stadjes en lege canyons brult.

Het leerlingenorkest onder leiding van dirigent Vincent Pollemans zal deze avond openen met een  gevarieerd programma.

U  bent vanaf 19:30 uur van harte welkom in De Sporthal aan De Mossendam 2 te Goor.
De entree is gratis.

 

 

 

 


<< Nieuws