The Sound of Apollo daverend succes!


Maar liefst 19 talenten deden j.l. zondagmiddag 12 maart mee met ‘The Sound of Apollo’ in Scholengemeenschap De Waerdenborch te Goor.

De leerlingencommissie van Muziekvereniging Apollo organiseerde voor de tweede keer dit op ‘The Voice of Holland’ geënte muziekevenement voor haar leerlingen. De show startte met ‘the blind auditions’, waarbij de deelnemers op uiteenlopende instrumenten een zelfgekozen stuk speelden.

Drie professionele coaches, Marieke Semmekrot, Berjan Morsink en Raymond Waanders, zittend in rode draaistoelen, drukten enthousiast op de beroemde rode knop en stelden zo hun eigen team samen. De middag werd op originele wijze aan elkaar gepraat door Rutger ter Horst en Floor Paauwe.

Elke Apolloleerling kreeg bij hun uitnodiging voor ‘The Sound of Apollo’ VIP-kaarten voor vriendjes/vriendinnetjes, die de hele dag met hun mochten meebeleven. De VIP-kaart gaf toegang tot een gratis workshop, die gegeven werd door twee gerenommeerde muziekdocenten. De VIPS studeerden een act in, waarmee ze het programma na de pauze openden. Dat was een groot succes: met veel enthousiasme speelden ze mee met hun ritme instrumenten, waarna de VIPS met allerlei verschillende passen op muziek door de zaal marcheerden.

Na deze vrolijke act begon de spannende battle: de drie coaches traden met hun eigen team op en het publiek kon stemmen. Het winnende team, onder leiding van Marieke Semmekrot en bestaande uit Roy Scholte van Mast, Anouk Vos, Daniek Vos, Ingeborg Krooshof, Roos Dissel en Louke Kappert, ging met een medaille én met de grote wisselbeker naar huis. Alle overige deelnemers kregen een oorkonde.

Dit zeer geslaagde muziekevenement krijgt zeker volgend jaar een vervolg!

Fotoalbum TSOA

 

 


<< Nieuws