Voorsjaarsconcert Vrijheid geef je door!


Het voorjaar zit in de lucht en vol enthousiasme zijn het Harmonieorkest van Apollo en Arti et Religioni uit Langeraar het programma voor hun gezamenlijke Voorjaarsconcert aan het instuderen.

Op zaterdag 8 april aanstaande kunt u genieten van dit prachtige optreden met als thema
‘Vrijheid geef je door!’. Dit concert past mooi bij de door de gemeente Hof van Twente georganiseerde Veteranendag op 8 april en is een aanloop naar 4 en 5 mei.. Als muziekverenigingen staan we stil bij hoe belangrijk vrijheid voor ons is.

Apollo en Arti et Religioni hebben een mooi en gevarieerd programma in stijl voor u in petto. Van muziek gebaseerd op het ‘Dagboek van Anne Frank’ en ‘Soldaat van Oranje’ tot ‘Summon the heroes’ en vele andere prachtige stukken. Voor elk wat wils, zoals u inmiddels van de concerten van Apollo gewend bent.

Het concert begint om 20.00 uur in De Reggehof. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en de entreekaarten kosten € 10,=.

Uitsluitend voor donateurs en sponsoren is er op maandagavond  27 maart van 19:00-19:30uur én op maandag 3 april van 19.00 – 20.00 uur, de mogelijkheid om maximaal twee kaarten à €7,50 per stuk te kopen in de foyer van De Reggehof .

Het concert begint om 20.00 uur in De Reggehof. Kaarten voor het Vrijheidsconcert zijn à  € 10,= verkrijgbaar aan de kassa van De Reggehof te Goor. Reserveren kan via www.reggehof.nl/uitgaan

Het belooft een uitverkochte zaal te worden, dus verzeker uzelf van een plaatsje voor dit heerlijke voorjaarsconcert en koop u kaartje nu vast.

Dat kan online via http://www.reggehof.nl/programma/828/apollo of, zoals hierboven is vermeld, tijdens de speciale ledenverkoopavond, óf aan de kassa van De Reggehof.

 


<< Nieuws