Vriendinnenavond Majorettes


‘Vriendinnenavond’ majorettes Apollo

Donderdag 6 februari 2014 is er een ‘vriendinnenavond’ voor de majorettes van Apollo. Alle majorettes mogen deze avond één of meer zusjes of vriendinnen meenemen naar de repetitie. Een inlooples voor jonge meiden die misschien ook wel een leuke carrière als majorette willen. Van 17.45 tot 18.30 uur wordt onder leiding van instructrice Jo-Ann Veltkamp een leuke les verzorgd.

Nog geen vriendinnetjes bij de majorettes maar wel belangstelling? Ook dan van harte welkom!!

Majorettes lopen niet alleen mee in de verschillende optochten, maar nemen ook zelfstandig deel aan wedstrijden en uitvoeringen waarbij op populaire muziek wordt gedanst en met de baton wordt gejongleerd. Jonge meiden van vijf jaar en ouder zijn van harte uitgenodigd voor deze extra inlooples.

Na deze inlooples is er de mogelijkheid voor het volgen van 8 gratis proeflessen die starten op donderdag 13 februari 2014. Daarna mag je als aanstormend talent meelopen met de majorettes van de Drum- en Showfanfare tijdens de Palmpasenoptocht op zondag 13 april 2014!

Een uitgelezen kans voor jonge muziek- en dansliefhebbers om het uit te proberen. Apollo hoopt veel kinderen met hun ouders te mogen begroeten.

flyer majorettes 2014 jpg


<< Nieuws