Wie jarig is trakteert donateurs


‘Wie jarig is trakteert’ en dat doet de 100-jarige Muziekvereniging Apollo.

Als blijk van waardering voor trouw donateurschap, trakteert Apollo haar donateurs op een gratis consumptie tijdens de wervelende show ‘Apollo pakt uit’ op 14 december aanstaande in sporthal De Mossendam. Hiervoor wordt een speciale donateursverkoop gehouden op maandagavond 2 en 9 december. Elke donateur heeft op vertoon van zijn of haar donateurskaart recht op een munt voor een gratis drankje (max. 2 per donateurskaart).

De verkoop wordt gehouden in de hal van De Reggehof tussen 18:30 en 19:30 uur en op vertoon van de donateurskaart. Donateurs die inmiddels al in het bezit zijn van een kaartje, kunnen op 2 of 9 december uiteraard alsnog een gratis muntje komen halen.

De show is een spectaculaire afsluiting van een fantastisch jubileumjaar. De bezoekers van dit concert worden getrakteerd op een gastvrije ontvangst. De sporthal wordt omgetoverd tot een multimedia-theater waar Apollo zich van haar veelzijdige kant laat zien. Diverse gastoptredens zorgen voor een afwisselend muzikaal programma, dat wordt afgesloten met een gezellige afterparty met DJ.

Entreebewijzen kosten nu in de voorverkoop € 7,50 voor tribuneplaatsen en € 12,50 voor zaalplaatsen.

Kaarten zijn hier online  te koop  

en bij Primera De Bandijk, The Read Shop en Sporthal De Mossendam


<< Algemeen    << Nieuws