Wil jij majorette worden?


Ben je 5 jaar of ouder?

Kom dan vrijblijvend naar onze kijk-en-doe-mee-les!

– Wanneer?    Donderdag 12 mei 2016
– Hoe laat?     Van 17.30 tot 18.15 uur
– Waar?           In de Reggehof  (balletzaal)

Vind je het leuk, dan mag je 8 gratis lessen volgen bij Apollo. Deze proeflessen starten op donderdag 19 mei 2016!

Daarna mag je als aanstormend talent meelopen met de majorettes van de Drum- en Showfanfare tijdens de Kinderoptocht met het School- en Volksfeest op zaterdag 25 juni 2016!

Apollo’s majorettes zijn ‘het gezicht’ van de vereniging en maken ook deel uit van de Drum- en Showfanfare. De majorettes lopen vrolijk voorop tijdens straatoptredens, taptoes en festivals. Maar  ze nemen ook zelfstandig deel aan wedstrijden.

Onder leiding van instructrice Jo-Ann Veltkamp oefenen de majorettes éénmaal per week op donderdagavond. Kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom om onderdeel uit te maken van deze gedreven en enthousiaste groep.

Na aanmelding als lid van de majorettes, komen leden bij de minirettes. Ze mogen  meelopen met kinderoptochten zoals bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht, Palmpasen en de Kinderoptocht op zaterdagmiddag tijdens het School-en Volksfeest. Tijdens de opleiding komen verschillende disciplines aan bod, waaronder: batontechnieken, marcheren, houding en dansoefeningen. Na verloop van tijd doen de leerlingen examen en als ze hiervoor slagen, stromen ze door naar de straatgroep.
majorettes


<< Nieuws