BigBand


IMG_1597Muzikale power!

De lekkere volle sound van een groep gedreven muzikanten onder de inspirerende leiding van Bert Fransen.

Een groep van 20 enthousiaste muzikanten die net als de Apollo-raketten met veel power van elk optreden weer een spectaculaire gebeurtenis maken. Vol vuur wordt een gevarieerd repertoire semi-akoestisch gepresenteerd.

The Apollo BigBand heeft in haar ruim 40-jarige bestaan al vele podia betreden en op vele gelegenheden gespeeld, zoals bedrijfsfeesten, big bandfestivals en in gezellige kroegen.
Maar ook staat het goede doel hoog bij ons in het vaandel zoals bv. onze samenwerking met Stichting Goal.

the choice of twente

Veelzijdig muzikaalIMG_4684a

Vanzelfsprekend speelt de band de fantastische big bandmuziek van Sammy Nestico, Count Basie en Quincy Jones. Maar ook de klassiekers van Frank Sinatra, Cole Porter, Ray Charles en Nathalie Cole komen voorbij.
Met onze vaste vocalisten Miriam en Arjan pakt The Apollo BigBand uit met heerlijke nummers die het zeer de moeite waard maken de big band te beluisteren en te bekijken.

Ook helemaal geweldig zijn de tophits uit de jaren 40 van de vorige eeuw: nummers van The Andrew Sisters, Benny Goodman en Glenn Miller. Erg leuk voor een feest op Koningsdag of Bevrijdingsdag. ‘Happy days are here again’: een feest van herkenning en ouderwetse gezelligheid!

Dus van jazz tot rock, van soul tot latin en van onvervalste blues tot de pophits van vandaag: het veelzijdige en uitgebreide repertoire van The Apollo BigBand biedt voor ieder wat wils.

One night in BangkokWat-Arun

In september 2016 wordt The Apollo Bigband special ingevlogen in Bangkok, Thailand om op te treden op een groots privéfeest.

Samen met een keur aan Nederlandse en international topartiesten zal de band een overweldigende muzikale feestavond verzorgen.

Spetterend Feest !

Wie eens lekker wil genieten van échte bigband muziek boekt The Apollo BigBand voor een spetterend feest!


meer informatie, vragen of boekingen:
Luc Notkamp
T::  06 – 20 07 99 87
M:: bigband@apollogoor.nl

IMG_3983 IMG_2512 BBF2015-ApolloBigband-003